En polisbil har voltat i Malmö på tisdagskvällen. Foto: Johan Nilsson/TT/Arkiv

Misstänkt 29-åring släppt

Malmö 29-åringen som anhölls efter olyckan som slutade med en polismans död är släppt på fri fot. Men han är fortsatt misstänkt för grov vårdslöshet i trafik.

Det var i tisdags som en polis omkom vid Axel Danielssons väg i samband med en utryckning. Några hundra meter därifrån fanns en grå personbil som hade krockat med en lyktstolpe. Två personer som hade lämnat fordonet efterlystes av polisen på onsdagen. Senare ska de båda männen själva ha anmält sig till polisen. Den ene släpptes efter förhör medan den andre, en 29-årig man, har anhållits misstänkt för smitning från olycksplatsen. Men på torsdagen släpptes 29-åringen men han är fortfarande misstänkt för grov vårdslöshet i trafik.

Dagens fråga

Såg du VM-matchen Sverige mot Kanada?

Loading ... Loading ...