Dösjöbro IF:s segrande F17-lag i futsal-DM. Foto: Skåneboll

Dösjöbro vann F17 i futsal-DM

FUTSAL Futsal-DM för 17-årsklasserna har avgjorts i regi av Skånes Fotbollförbund och Kristianstad FC.

36 matcher avverkades i Kristianstad Arena, där Dösjöbro IF drog det längsta strået i F17. I finalen besegrades FC Hessleholm med 4-1. Lagen mötte varandra även i det inledande gruppspelet, där FC Hessleholm vann med 1-0. Båda lagen kommer representera Skåne i det regionala slutkvalet den 9 eller 10 februari.
I tredjeprismatchen blev det 3-1-seger för Furulunds IK mot BK Höllviken.
IFK Hässleholm tog hem segern i P17 efter finaltriumf med 3-1 över stadskollegan Hässleholms IF. Båda lagen kommer att representera Skåne i det regionala slutkvalet i februari. På tredje plats kom Vellinge IF, som i bronsmatchen slog Wollsjö AIF med 5-1.