En polisbil har voltat Malmö på tisdagskvällen. Två poliser skadades i olyckan som inträffade i de södra delarna av staden. Foto: Johan Nilsson/TT
En polisbil har voltat i Malmö på tisdagskvällen. Två poliser skadades i olyckan som inträffade i de södra delarna av staden. Foto: Johan Nilsson/TT
En polisbil har voltat i Malmö på tisdagskvällen. Två poliser skadades i olyckan som inträffade i de södra delarna av staden. Foto: Johan Nilsson/TT

Polisbil har voltat – två poliser till sjukhus

Malmö En trafikolycka har inträffat under tisdagskvällen där en polisbil är inblandad. Två poliser, båda i 45-årsåldern, är förda till sjukhus, varav den ena med allvarliga skador.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades strax efter klockan 20 till Axel Danielssons väg/Lindeborgsstigen där olyckan ska ha inträffat. Det ska vara flera polispatruller som är på plats, enligt polisen.

Enligt polisen är det oklart om ytterligare fordon ha varit inblandade i olyckan.

– Det har skett en trafikolycka där en polisbil är involverad, säger presstalesperson Filip Annas vid polisens ledningscentral.

Enligt räddningstjänsten ska det vara en singelolycka där två personer är skadade.

– Det är en polisbil som har voltat och det är två personer i polisbilen som är skadade och båda är förda till sjukhus, säger inre befäl Mats Streer vid Räddningstjänsten Syd.

Vad som ligger bakom orsaken till olyckan var vid 21.30-tiden oklart, enligt polisen.

– Vi är fortfarande kvar på platsen och de två personerna som är förda till sjukhus är båda poliser, säger Filip Annas.

Skadeläget för de båda poliserna är okänt.

Vid 22-tiden är polisen fortfarande kvar på platsen. Och att det skulle röra sig om en biljakt – som flera medier uppger-  kan inte polisen bekräfta.

– Vi håller just nu på att samla in uppgifter från platsen för att se vad som ligger bakom olyckan. Vi kan inte bekräfta att det skulle handla om en biljakt, säger Filip Annas.

Enligt Region Skåne är båda poliserna som är intagna på Sus i Malmö i 45-årsåldern. En av dem ska ha allvarliga skador.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens fråga

Brukar du spela sällskapsspel under julen?

Loading ... Loading ...