Lastbil har kört av Inre Ringvägen

Malmö Vid kvart i åtta på söndagsmorgonen inkom ett larm om att en lastbil kört av vägen på Inre Ringvägen i Malmö.

Olyckan ska ha inträffat i höjd med Videdal.

En lastbil, som färdades i södergående riktning, ska ha fått sladd och kört genom räcket och därefter blivit stående så att den hindrar i norrgående körfält, som är helt avstängt. Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen.

Uppdatering från polisen 08.24: Olycksplatsen är uppe på trafikplats Videdal. Trafikanter i båda riktningarna kör av på avfarterna vid trafikplatsen för att sedan köra på Inre Ringvägen igen. Därav kan trafiken rulla på. Bärgning samt saneringsarbetet kommer pågå i flera timmar. Chauffören förs med ambulans till sjukhus för kontroll.

Dagens fråga

Har du sett den hyllade tv-serien Chernobyl?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev