MFF-spelare jublar i Istanbul. Foto: TT/AP

Här är lagen MFF kan möta

Fotboll På måndag lottas fortsättningen av Europa League. Här är lagen som Malmö FF kan möta i 16-delsfinal.

Efter Malmö FF:s storartade insats i Istanbul och 1–0-seger mot Besiktas väntar nu 16-delsfinal i Europa League till våren.

På måndag klockan 13 är det dags för lottning i Nyon, Schweiz. MFF är som grupptvåa bland de oseedade lagen. Gruppettorna samt de fyra bästa grupptreorna från Champions Leagues gruppspel är seedade. Lag från samma land eller från samma EL-grupp kan inte lottas mot varandra.

Oseedade lagen börjar hemma den 14 februari. Returen spelas en vecka senare.

Seedade: Arsenal (England), Bayer Leverkusen (Tyskland), Real Betis (Spanien), Chelsea (England), Dinamo Zagreb (Kroatien), Dynamo Kiev (Ukraina), Eintracht Frankfurt (Tyskland), Genk (Belgien) (kan MFF inte lottas mot eftersom de spelade i samma grupp), Red Bull Salzburg (Österrike), Sevilla (Spanien). Villarreal (Spanien), Zenit Sankt Petersburg (Ryssland). CL-grupptreor: Benfica (Portugal), Inter (Italien), Napoli (Italien), Valencia (Spanien).

Oseedade: Bate Borisov (Vitryssland), Celtic (Skottland), Fenerbahce (Turkiet), Krasnodar (Ryssland), Lazio (Italien), Malmö FF (Sverige), Olympiakos (Grekland), Rapid Wien (Österrike), Rennes (Frankrike), Slavia Prag (Tjeckien), Sporting CP (Portugal), FC Zürich (Österrike). CL-grupptreor: Club Brugge (Belgien), Galatasaray (Turkiet), Sjachtar Donetsk (Ukraina), Viktoria Plzen (Tjeckien).

Läs mer:

Sportresultat

Sport i dag