Fler misstänkta söks fortfarande för Kävlingemordet

Kävlinge Polisen söker fortfarande efter personer som misstänks för inblandningen i mordet på en man i 40-årsåldern i tisdags kväll.
Men åklagaren är fortfarande förtegen om utredningen.

– Det är inte så mycket jag kan lämna ut. Ytterligare misstänkta finns. Vi har uppgifter på vilka de är. Men jag kan inte kommentera om de är efterlysta, säger kammaråklagare Pernilla Trimmel.

Två personer sitter anhållna misstänkta för mordet. Enligt uppgifter till Skånskan ska de vara i 20-årsåldern, något hon inte vill bekräfta.
Senast på lördag klockan 12 har Pernilla Trimmel på sig att fatta beslut om hon ska begära de båda misstänkta häktade för mordet.
– Vi jobbar på för fullt. I morgon kan jag ge bättre besked, säger hon.

Sedan mordet inträffade har Kävlingepolisen haft ökad närvaro på Korsbackaområdet. Enligt Michael Rydberg, kommunpolis i Kävlinge, har det haft en lugnande inverkan på de boende.
– Det har tagits emot positivt från allmänheten att vi är där. Polisen kan svara på frågor, och folk visar uppskattning.
Michael Rydberg uppmanar personer som befunnit sig i närheten av mordplatsen vid tiden för mordet att ta kontakt med polisen på 114 14.

Dagens fråga

Är du mörkrädd?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev