Flera personer drabbade samman i ett bråk i centrala Kävlinge vid 18-tiden. Foto: Johan Nilsson/TT
Polisens kriminaltekniker arbetar innanför en avspärrning på Nordanväg i Kävlinge efter ett mordförsök på tisdagskvällen. Foto: Johan Nilsson/TT

40-åring mördad i centrala Kävlinge

Kävlinge En man i 40-årsåldern avled efter att ha blivit knivhuggen i ett bråk under tisdagskvällen i centrala Kävlinge. En man är frihetsberövad misstänkt för mord och polisen söker efter ytterligare misstänkta.

– Vi fortsätter att jobba med ärendet. En person är frihetsberövad. Det pågår vanligt polisarbete och vi fortsätter att säkra så mycket information som möjligt, säger polisens pressinformatör Filip Annas på onsdagsmorgonen.

Vittnen kontaktade polisen under tisdagskvällen om ett bråk utomhus i centrala Kävlinge. När polispatrullen anlände till platsen anträffades en stickskadad man i 40-årsåldern. Mannen fördes till sjukhus, men avled senare under kvällen av sina skador. Mannens anhöriga är underrättade.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av och kriminaltekniker genomförde en brottsplatsundersökning samtidigt som polis förhörde eventuella vittnen och samlade information kring händelsen. Vid 22.40 meddealde polisen att en förundersökning gällande mord var inledd och att en man frihetsberövats som misstänkt för mord. Polisarbetet har fortsatt under natten.

– Jag misstänker att brottsplatsen fortfarande är avspärrad, men jag vet inte säkert, säger Filip Annas.

Läs mer:

Dagens fråga

Är du orolig över bränderna som härjar i Skåne?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev