Draggningar efter Lelle Hildebrandt i stenbrottet vid Jeneryds stenbrott.

Nya dykningar efter Lelle Hildebrand

Immeln
I oktober tidigare i år gjorde sjöpolisens dykenhet i Stockholm dykningar i Jedenryds stenbrott.

Draggnignarna var ett led i mordutredningen kring Lelle Hildebrand som försvann i samband med en spelning med bandet Hammerfall i Sölvesborg för snart 20 år sedan och gav inte de resultat man önskade.
Därför har nu två nya dyktillfällen fastställt av polisen.
Tisdagen den 20 och onsdagen den 21 november kommer sjöpolisens dykenhet i Stockholm, personal från polisens Kalla Fall-grupp i Malmö och lokalområdespolisen i Kristianstad finnas på plats vid Jedenryds stenbrott i hopp om att komma vidare med mordutredning och förhoppningvis hitta Lelle Hildebrand.

Dagens fråga

Längtar du efter snö?

Loading ... Loading ...