Guillermo Molins är med i truppen mot Elfsborg. Foto: TT/ARKIV

Molins med i MFF:s 20-mannatrupp

Fotboll Guillermo Molins är med i Malmö FF-truppen inför den allsvenska avslutningen mot Elfsborg.

MFF jagar en tredjeplats i Allsvenskan för att nå Europaspel nästa år. Det måste bli seger hemma mot Elfsborg samtidigt som Hammarby, som är två poäng före MFF, tappar poäng mot Östersund.
– Efter AIK-matchen är det tyvärr inte i våra händer men det får vi acceptera. Att åka till Östersund är inte enkelt. De har en ambitiös tränare som jag är säker på kommer att vilja vinna matchen. Men vi måste också göra jobbet och det är mitt uppdrag, säger Uwe Rösler till klubbens hemsida.
Guillermo Molins är med i truppen för första gången sedan återkomsten. Även Lasse Nielsen, som blev pappa i dagarna, finns med i 20-mannatruppen. Truppen ska minskas med två spelare på matchdagen.

MFF-truppen: Eric Larsson, Egzon Binaku, Behrang Safari, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Arnór Traustason, Markus Rosenberg, Carlos Strandberg, Guillermo Molins, Anders Christiansen, Rasmus Bengtsson, Romain Gall, Bonke Innocent, Marcus Antonsson, Lasse Nielsen, Andreas Vindheim, Johan Dahlin, Fredrik Andersson, Franz Brorsson.