Övre raden fr v: Bengt Jönsson (SD), Hans Lindström (SD), René Olsson (SD), Linn Alenius Wallin (FI), Èmelie Lundgren (S), Marcus Donnerhag (S), Kent Kronqvist (S), Bedrija Halilovic (S), Eva Inhammar (C) och Patrik Sjöstrand (V). Mellersta raden fr v: Wioletta Kopanska Larsson (SD), Jenny Ulfvin (SD), Ingrid Ekström (SD), Kim Hellström (SD), Sara Billqvist Selberg (L), Angelie Fröjd (M), Teddy Nilsson (SD), Aase Jönsson (KD), Anneli Persson (S), Ida Andersson (C), Annie Karlsson (S). Undre raden fr v: Claes Hallberg (S), Jörgen Persson (SD), Mats Hannander (SD), Torbjörn Ekelund (L), Stefan Pettersson (M) och Fredrik Jönsson (C), Lennart Pettersson (C), Ann Pettersson (M), Håkan Andersson (C), Marie Irbladh (C) och Jan Zielinski (S). Saknas på bilden: Charlotta Eldh (MP), Bo Persson (SD) och Olof Röstin (M). Foto: LJ-foto

Många nya ansikten i nya fullmäktige

SVALÖV Svalövs kommun har fått ett nytt kommunfullmäktige.

Ledamöterna utsågs på senaste mötet och det finns många nya ansikten som nu ska styra Svalöv under de närmaste fyra åren.
Ny på posten som samlingens ordförande blir nu Centerns Lennart Pettersson.
Till sin hjälp får han av Ann Pettersson (M) som fungerar som förste vice ordförande och Ingrid Ekström (SD) som andre vice ordförande.
Totalt finns tretton nya namn i det nya fullmäktige som började att gälla från den 29 oktober.

Dagens fråga

Försöker du minska ditt flygande?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev