Fair Play imponerade i premiären

TENNIS Stjärnan Cornelia Lister borta på grund av ryggskott. Då gick Fair Play ut och tvålade till Upsala med hela 5-1 i premiärreprisen på fjorårets SM-final.

– Skönt med seger i premiären och nu gäller det att vi fortsätter jobba hårt på träningarna och fokuserar på nästa match, konstaterade lagledaren Mervana Jugic-Salkic i ett pressmeddelande från klubben.
– Jag är mycket stolt över hela laget för deras fina insats i dag.
Förstadubbeln spelades mellan Fair Plays Malene Helgö/Karen Barritza och Upsalas Julita Sanér/Julia Löfqvist.
Upsalaparet började bäst och tog ett tidigt break. Matchen stod och vägde i mitten av första set, men hemmalaget vann några viktiga game och lyckades vända till setseger, 6-4. I andra set höjde sig hemmaspelarna ytterligare och sprang ifrån till en klar setvinst med 6-1.
I andradubbeln spelade det nykomponerade paret Kajsa Rinaldo Persson/Sydney Berlin för Fair Play mot Upsalas Fanny Östlund/Jasmina Tinjic.
FPTK-paret startade bländande och gick loss till 4-0. Efter att Upsala sedan ätit sig tillbaka i matchen till 4-3 lyckades hemmaspelarna stänga setet med 6-3. Detta följdes upp med ett starkt andra set, som slutade 6-2 till hemmaparet och därmed stod det 2-0 till Fair Play efter dubblarna.
Malene Helgö, Karen Barritza och Kajsa Rinaldo Persson triumferade sedan i singlarna. Bara Sydney Berlin förlorade.

Sportresultat

Sport i dag