En person omkommen efter krock

En person omkom vid en krock med ett träd på riksväg 9 under söndagskvällen.

Larmet om olyckan inkom till SOS 17.23 på söndagen. Då hade en bil kört av vägen och in i ett träd på riksväg 9 i höjd med vid Smyge havsbad.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmades till platsen. I samband med krocken fattade bilen eld och när räddningstjänsten kom fram var den övertänd. Man befarade att en person befunnit sig inne i den brinnande bilen och omkommit.

Strax efter klockan nio på kvällen meddelade man att en person konstaterats avliden. Personens identitet var inte helt fastställd men allt tyder på att det rör sig om bilens ägare som omkommit och dennes anhöriga är underrättade. Enligt polisen finns ingen misstanke om brott.

Som en följd av olyckan var det stopp på riksväg 9 mellan Smygehamn till Beddinge strand i båda riktningarna. Trafikanter uppmanades att om möjligt välja en annan väg på grund av snabbt växande kö. Strax innan klockan sju på söndagskvällen meddelade man att vägen åter var öppen för trafik.

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.