E22 vid Kronetorp åter öppen – risk för långa köer

Malmö/Burlöv/Lund E22:an är åter öppen efter stopp i trafiken mellan trafikplats Kronetorp och trafikplats Lund S. Det ska ha varit en olycka med flera bilar inblandade.

Räddningstjänst och polis har åkt till platsen för närmare undersökning. Olyckan ska ha inträffat strax norr om trafikplats Råby i södergående riktning. Det visar sig att det är en lastbil, en personbil och en mindre buss som är inblandade i olyckan. Två personer klagar på nacksmärtor.

Det är stora trafikstörningar på platsen och det är oklart när vägen åter är fullt framkomlig. Och enligt polisen har det inträffat ytterligare en olycka i södergående riktning, strax söder om trafikplats Gastlyckan. Det är en lastbil och en minibuss som har kolliderat. Även här är det risk för köbildning.

Vid 17-tiden var E22:an åter öppen men Trafikerket varnar för långa köer förbi olycksplatsen.

 

 

Dagens fråga

Försöker du minska ditt flygande?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev