Många MFF-are iväg på landslagsuppdrag

FOTBOLL Det råder allsvenskt speluppehåll just nu, men för den skull det blir ingen rast eller ro för flera MFF-are som är iväg på landslagsuppdrag.

U21-landslaget spelar en avgörande kvalmatch på Guldfågeln arena i Kalmar om en EM-plats mot Belgien den 16 oktober och här finns MFF-mittbacken Franz Brorsson med i Roland Nilssons trupp.
Danmark med MFF-snidaren Anders Christiansen i den rödvita truppen spelar i Nations League mot Irland (13 oktober) och sedan väntar en vänskapsmatch mot Österrike (16 oktober).
MFF-backen Egzon Binaku har tidigare i år valt landslagsspel med Albanien, som i Nations League ska möta Israel (10 oktober och 14 oktober).
I Island, där Erik Hamrén inlett svagt som förbundskapten 0-9 på två landskamper, finns Arnór Traustason i truppen. Man möter i Nations League starka Frankrike (11 oktober) och Schweiz (15 oktober).
Komorerna och MFF-mittfältaren Fouad Bachirou spelar kval till afrikanska mästerskapen mot Marocko 13 oktober och 16 oktober.
P16-landslaget, med hela sju MFF:are i landslagstruppen, har redan klarat av sin uppgift och säkrat plats till det avgörande kvalet till U17-EM.