Ja till kulturskolans flytt

ESLÖV

Det blev tummen upp i kultur- och fritidsnämnnden för att flytta Kulturskolans verksamhet i gamla rådhuset till Arbete och försörjnings tidigare lokaler på Kvarngatan. Nämnden diskuterade frågan tidigare i veckan.
– Lokalerna är lätta att anpassa, säger ordförande Christine Melinder (M).
Det beräknas ta cirka två månader att få dem i ordning. Därefter kommer verksamheten att vara kvar där tills den helt nya kulturskolan i gamla spritfabriken står klar. Det blir alltså ingen flytt tillbaka till rådhuset, som har stängts för undervisning på grund av dåligt inomhusklimat.
Det beräknas ta upp till två år att få ordning på rådhuset, som bland annat kräver ny ventilationsanläggning.

Dagens fråga

Borde damfotbollen få mer fokus och resurser?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×