Polis vill ha svar om Sjöbotrafik

SJÖBO Vad tycker Sjöboborna egentligen om trafiken på orten? Tycker man det finns problem?
Dem kan man i så fall berätta för polisen och en av kommunens trafikingenjörer i morgon torsdag.

– Vi vet att de trafikrelaterade problemen upplevs som stora. Det vi får reda på kommer att bli en del av lägesbilden om vad som bör göras och vad som inte ska göras, säger Sjöbos kommunpolis Johan Sandelin.
Han kommer i morgon torsdag att lyssna på vad Sjöboborna tycker om trafiken i tätorten.
Tillsammans med kollegan Sara Schön, kommunpolis i Skurup, och André Blomé, trafikingenjör på tekniska förvaltningen, kommer han att stå på två platser under eftermiddagen – på Gamla torg klockan 15 till 16 och vid Ica Supermarket vid Planteringsgatan 16.30-17.30.

Dagens fråga

Bör vägran att göra repmånad ge fängelse?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×