Tågvärd misshandlades

Lund

Runt åttatiden under måndagsmorgonen utspann sig en incident på ett tåg mellan Malmö och Lund.
När tågvärden kontrollerade passagerarnas biljetter såg att en man i 25-årsåldern skyndade bort till en av toaletterna. När tågvärden en stund senare ånyo passerade toaletten lade han märke till att 25-åringen fortfarande var kvar där inne, varpå han knackade på dörren och uppmanade toalettbesökaren att uppvisa sin biljett.
När 25-åringen kom ut från toaletten vägrade han att visa upp en sådan och fattade tag om kontrollanten.
Vid ankomsten till Lund avvisade tågpersonalen 25-åringen från tåget, men under det att han föstes ut från vagnen lyckades han dra med sig tågvården ner på perrongen, vilket resulterade i att tågvärdens fot skadades i fallet.
25-åringen är nu misstänkt för vållande till kroppsskada, och polisen uppger att man hyser hopp om att hitta den misstänkte, emedan han troligen fångats på bild av tågets kameraövervakning.

Senaste nytt omLund

Dagens fråga

Har du plockat fram vinterkläderna än?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×