Isak Jönsson är Trelleborgs FF senaste nyförvärv.foto: Trelleborgs FF

TFF värvar mittback från BK Olympic

fotboll Trelleborg förstärker truppen inför höstsäsongen. TFF har tecknat ett avtal med 19-årige försvararen Isak Jönsson.
– Han är en spelare vars profil stämmer väl överens med det vi i Trelleborgs FF söker hos en spelare, säger huvudtränare Patrick Winqvist i ett pressmeddelande.

Isak Jönsson kommer närmast från Malmöklubben BK Olympic och kontraktet sträcker sig till och med 2021. Jönsson gör sin första träning med laget redan under onsdagen.
– Han är talangfull med tydliga karaktärsdrag i inställning och attityd. Dessutom är han, trots sin unga ålder, redan fysisk stark och han har stor utvecklingspotential. Helt enkelt många bra egenskaper som passar väl in i rollen som mittback hos oss, fortsätter Patrick Winqvist.
Klubbdirektör och sportchef Mattias Kronvall är även han nöjd över att ha skrivit kontrakt med ytterligare en ung talang med lokal anknytning.
– Han är en spelare som vi haft ögonen på ett tag. Han är ung och med sin stora talang och lokala anknytning är han helt rätt för oss. Det kommer bli spännande att följa hans utveckling framöver, säger Mattias Kronvall.

×