Dags för Österlen green run

TOMELILLA

Det är dags för den tredje upplagan av motionsloppet Österlen green run på Tomelilla golfklubb den 19 juli klockan 19. Nytt för i år är att loppet ingår i den så kallade Gripen-serien tillsammans med fyra andra lopp i Skåne. Precis som ifjol blir det ett särskilt lopp för barn – Paprica-loppet – med start klockan 17 och med anmälan på plats.
– Det är ett unikt lopp, det är det enda som går på en golfbana, säger Kristian Hägglund, klubbchef på Tomelilla golfklubb.
– Idén till loppet kom från Lasse Nilsson som driver nätverket Österlen. Han tyckte att den kuperade golfbanan skulle passa för det. Jag och coachen Daniela Foussianis pratade ihop oss och satte i gång.
250 vuxna och omkring 50 barn deltog ifjol, enligt Kristian Hägglund.
Mer information finns på www.greenrun.se

Dagens fråga

Kommer du att uppmärksamma Världstoalettdagen?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×