Skördefest Österlen i Bollerup. privatbild

Skördefest med underhållning i Bollerup

bollerup Svenstorps IF arrangerar Skördefest Österlen på Bollerup för 31:a gången söndagen den 15 juli.

På programmet står bland annat utställningar av maskiner och fordon, voltigeuppvisning i ridhallen, mjölkning med robot, hantverks- och matmarknad, guider som visar den gamla borgen och kyrkan och Frida Green som uppträder i serveringshallen och skördeuppvisningar.
Det finns möjligheter att stilla hungern med bland annat skånsk mat som helstekt gris med potatissallad och nygräddad äggakaka med stekt fläsk och lingon. Allt kött som serveras är svenskt och de flesta varor är närproducerade.
En del av överskottet från arrangemanget går till Cancerfonden. År 2015 och 2016 blev det 10 000 kronor.
Skördefesten öppnar klockan 10.30 och pågår till klockan 17.00.

Dagens fråga

Ska du fira en alkoholfri jul?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev