Våldsamt bråk på boende

HÖRBY

Polis och ambulans fick i fredags kväll rycka ut till ett HVB-hem för ungdomar efter att bråk utbrutit där.
Enligt anmälan rör det sig om en konflikt mellan två pojkar i övre tonåren som pågått en tid och nu eskalerat. Det framgår inte varför de är osams, men den ene killen ska ha slagit den andre i ansiktet med knytnäven.
Han ska därefter ha tvingat ut honom utanför boendet. Där ska den misshandlade pojken ha blivit uppringd av för honom okända personer som uttalat diverse hot. Bland annat ska någon ha sagt att han ska utföra grova våldshandlingar mot pojken och hans familj. Pojken ska även ha blivit hotad till livet.
Ambulansen erbjöd pojken skjuts till sjukhus men detta tackade han nej till.
Polisen har upprättat en anmälan om misshandel, olaga hot, olaga tvång och övergrepp i rättssak. Anmälan gäller även hemfridsbrott eftersom den anmälde pojken ska ha gått in i den slagne pojkens rum på boendet.

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.

Nyhetsbrev