Camilla Holmberg blir ny kommunikationschef i Kävlinge. FOTO: KÄVLINGE KOMMUN

Hon bli ny kommunikationschef

Camilla Holmberg har utsetts till ny kommunikationschef i Kävlinge kommun. Hon kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på Skånska Energi.

– Jag ser fram emot att ytterligare utveckla kommunikationen i Kävlinge kommun och skapa förutsättningar för att ge ännu bättre service till medborgare och företag, säger Camilla Holmberg i ett meddelande på kommunens hemsida.
Den nya kommunikationschefen har många års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete från flera olika branscher. De senaste åren har hon även haft olika chefsroller inom det privata näringslivet där hon förutom intern och extern kommunikation även arbetat med marknadsföring och varumärkesutveckling.
– Det händer mycket i Kävlinge kommun och kommunikation, både internt och externt, är viktigt och kommer att bli allt viktigare. Camilla kommer med värdefulla erfarenheter och kunskaper från det privata näringslivet och blir tillsammans med övriga medarbetare på kommunikationsavdelningen en viktig del i den fortsatta utvecklingen av kommunens varumärke och kommunikation, säger Mikael Persson, kommundirektör.
Camilla Holmberg tillträder sin nya tjänst den 20 september.

Dagens fråga

Bör vägran att göra repmånad ge fängelse?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×