Morgonen inleddes med champagnefrukost på olika håll och därefter samlades alla på Folkets hus för en gemensam skolavslutning med övriga på skolan vilket elevkoordinator Ulrika Larsson förevigade. FOTO: Pernilla Nielsen Negrén
Jonathan Eiksson, Rydsgård, har gått barn- och fritidsprogrammet: - Jag älskar skolan och har alltid känt mig hemma i skolan. Jag ska plugga vidare i höst till grundskolelärare på Malmö universitet och det ska bli väldigt roligt.
Tove Persson, Tomelilla, har gått teknikprogrammet: - I morgon blir det efterfest och sen ska jag jobba på ett bryggeri i deras kundtjänst. Teknik kommer jag nog bara att behålla som en hobby. Kanske kommer jag att sikta på att försöka bli läkare, vi får se.
Vera Pamp, Skurup, har gått naturprorgrammet:- Jag är jättetrött på skolan just nu och har inga planer på att plugga vidare. Nu efter studenten hoppas jag få jobba som elevassistent, sen får vi se vad som händer. Men det känns bara skönt. Henrika Nyman, Alstad, har gått naturprogrammet:- Henrieka Nyman, Alstad har också gått naturprogrammet: - Jag är också lite trött på skolan, det är skönt att ta studenten. Men jag har sökt in till tandläkarhögskolan i Malmö och höppas att jag kommer in.
Mathias Johansson från Östra Vemmenhög har gått Teknikprogrammet:- Jag ska göra göra lumpen elva månader på Revingehed. Det börjar i juli och det ska bli väldigt kul. Därefter tror jag att jag ska läsa vidare, i så fall till civilingenjör.
Klara Bengtsson, Oxie, har gått barn- och fritidsprogrammet:- Jag ska jobba på en förskola i sommar och sen tror jag att jag fortsätter jobba. Det har varit fantastiska år på skolan och jag kommer sakna alla i klassen, men det ska bli väldigt skönt att slippa plugga.

Studentfirandet är i gång!

SVEDALA Ett femtiotal elever på Nils Fredriksson utbildning i Svedala har startat sitt studentfirande.

Fredagsmorgonen inleddes med champagnefrukost på olika håll och därefter samlades alla på Folkets hus för en gemensam avslutning övriga elever och personal på skolan.
Därefter bussasdes studenterna till Maderiet på Bokskogens golfklubb för en sista lunch tillsammans med sina lärare.
Klockan 15 inleds utsparken på skolans gård.

Dagens fråga

Bör vägran att göra repmånad ge fängelse?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×