Kvinnor i växande knarkhärva

Malmö

Tre kvinnor som misstänks vara inblandade i en mycket omfattande narkotikahantering har häktats vid Malmö tingsrätt, två på torsdagen och en på onsdagen. I samtliga fall är rubriceringen grovt narkotikabrott. Kvinnorna, 47, 18 och 17 år gamla, greps på söndagen.
Enligt Nils Norling vid Malmöpolisens informationsavdelning ska en 23-årig man ha anhållits under onsdagen. ”Ytterligare personer” ska sitta frihetsberövade, men kammaråklagare Johan Larsson vill av utredningstekniska skäl inte vara mer specifik än så.
– Det handlar om ett brott i Malmö den 10 juni, som avser en större mängd narkotika. Vi arbetar nu intensivt med att få klarhet i vad det är som har skett, säger Johan Larsson.

Dagens fråga

Följer du Idol på TV4?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×