Jimmy Eriksson hade ingen munter helg på Red Bull Ring i Österrike. Foto: Team Rosberg

Ingen rolig helg för Jimmy Eriksson

RACING Jimmy Eriksson, i par med teamkamraten Jonathan Judek, hade en dyster tillvaro på Red Bull Ring när säsongens tredje ADAC GT Masters-deltävling avgjordes i helgen.

Eriksson/Judek kom till den österrikiska banan med förhoppningar om att kunna närma sig täten i det stora GT-mästerskapet, men lyckades inte ta det steg man önskat under en helg då Rosberg-stallets båda Lamborghini-bilar istället höll till i botten av resultatlistan. Eriksson/Judek fick nöja sig med 26:e respektive 31:a plats i de två entimmesrace som kördes, där resultatet i det andra också påverkades av att en konkurrerande Audi styrde in i Eriksson, som vid det laget var på väg upp genom fältet, på en regnvåt bana tidigt i loppet.
– Jag är besviken, medger 26-årige Jimmy Eriksson från Tomelilla i ett pressmeddelande.
– Jag hade hoppats att vi skulle fortsätta ta ett litet steg framåt, men tyvärr gick det åt andra hållet.

×