Magnus Frisk och Miriam Klerstrand gifte sig på Sweden Rock, med Crazy Lixx som bakgrundsmusik. Foto: Jörgen Johansson
Malin Fredriksson från Vinslöv gör sin sjunde festival och jobbar med den officiella merchandisen. – Det här vill man inte missa, säger hon om Sweden Rock.
De hårfagra tvillingbröderna Pär och Berndt Friberg hade lämnat sin jobbkonferens på ett spa i Sölvesborg för att kolla på Crazy Lixx. – Kollegorna får tångmassage nu, säger de.
Solen gassade och dammet virvlade på området, men humören på hårdrockspubliken var det inget fel på när Sweden Rock drog igång på allvar under torsdagen.
Simon Klasson från Säter passade på att svalka sig (!) i sitt tält på campingen innan de stora banden klev på. – Iron Maiden och Judas Priest ser jag mest fram emot, men allt är bra, säger han.
Antti Vuorenniemi är artist driver och hämtar och lämnar band och deras crew på flygplatser och hotell. – Det här är en oas i livet, säger han om Sweden Rock.

I nöd och lust på Sweden Rock

Större, hetare och med giganterna Iron Maiden på scenen. Sweden Rock fortsätter leverera.
– Jag tror fan det blir den bästa festivalen någonsin, line up-en är otroligt bra, säger Morabon Mats Vogt, som är en trogen Sweden Rock-besökare.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg
×