Lina Rosenstråle, ny samhällsbyggnadschef i Kävlinge. Foto: Kävlinge kommun

Ny samhällsbyggnadschef utsedd.

Kävlinge Lina Rosenstråle blir ny samhällsbyggnadschef efter Göran Sandberg, som går vidare till nya uppgifter inom kommunen.

– Det ska bli spännande och fantastiskt roligt att tillsammans med övrig personal fortsätta arbetet med målet att Kävlinge ska bli Skånes bästa boendekommun, säger Lina Rosenstråle i ett pressmeddelande.
Lina Rosenstråle har i dag samma tjänst i Östra Göinge, som hon därmed lämnar. I Östra Göinge har hon haft olika chefsroller de senaste åren, bland annat inom VA-strategier, tekniska utredningar och miljö- och hållbarhetsfrågor.
– Kävlinge kommun befinner sig i en expansiv period med många stora byggprojekt på gång. Vi välkomnar Lina Rosenstråle som med sin erfarenhet och genuina intresse för samhällsbyggnadsfrågor väntas bidra i arbetet med att genomföra kommunens utvecklingsstrategier, säger Mikael Persson, kommundirektör i Kävlinge.
Lina Rosenstråle tillträder den 1 september.

Dagens fråga

Vill du ha ett extra val till riksdagen nästa år?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×