Man döms efter bråk om tjej

Kävlinge

Bråk om en flickvän slutade med att 21-årig Kävlingebo misshandlade flickvännens före detta pojkvän på en fest utanför Kävlinge.
21-åringen sökte upp sitt offer på festen och sa att han ville tala med honom utanför. Där anklagade han honom för att ha ringt och trakasserat sin tidigare flickvän, som var ihop med 21-åringen. Därefter gav han honom ett hårt slag på käken.
Nu döms 21-åringen för misshandel, mot sitt nekande. Han hävdade under rättegången att han inte slagit flickvännens expojkvän. Vittnen till händelsen motsade dock hans version, vilket gör att rätten dömer honom till villkorlig dom och 120 dagsböter, totalt 12 000 kronor. Han ska också betala 5 500 kronor i skadestånd till sitt offer.

Dagens fråga

Har du tagit årets sista dopp i havet?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×