David Lindblad-Arvidsson, Svedala fjärrvärme, Sven Persson, Svedala fjärrvärme, Carna Walle, Svedala fjärrvärme, Thomas Carlstedt, Trädgårdskonsult TSTC AB, Alexander Lärnerhem, Candatia AB. FOTO: Svedala kommun

Företagare fick ta emot priser

SVEDALA Fjärrvärme, mässa och trädgårdsföretagande prisades när näringslivet i Svedala uppmärksammades och belönades vid årets näringslivskväll.

Svedala kommun delade ut årets priser i samband med årets näringslivskväll i torsdags som hölls på Mötesplats Tejarp i Klågerup.

Pris som årets initiativtagare gick till Candatia AB som prisas för sitt arbete med att arrangera Svedalas nya företagsmässa. Det andra kommunpriset, Årets framåtblickare, gick till Svedala Fjärrvärme AB för arbetet med att förse Svedala tätort med fjärrvärme.

Årets Företagare i Svedala 2017 utses av Företagarna Svedala och i år valde organisationen att prisa Thomas Sannemalm och Thomas Carlstedt som sedan 2004 tillsammans driver företaget Trädgårdskonsult TSTC AB.
Företaget arbetar med den yttre miljöutformningen kring vägar, parker, bostadsområden och villor.

Linda Allansson Wester, kommunstyrelsens ordförande, var på plats och välkomnade deltagarna som även fick lyssna på Jens Thulin, Vismarlövsgårdens ägare och rådgivare som talade om bland annat hållbar affärsutveckling.
Även Sveriges Mästerkock 2015, krögaren och entreprenören Sandra Mastio, stod på scenen och delade med sig av sina erfarenheter från ekorrhjulet till dagens framgångar.

Dagens fråga

Har du tagit årets sista dopp i havet?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×