Dags för sillamarknaden

Abbekås

I dag lördag är det Lions traditionella sillamarknad i Abbekås hamn. Så klart kommer det finnas sillamackor att äta men också våfflor med sylt och spunnet socker. På plats finns åltombolor, spettkakslotterier, prickskjutningsstånd och hopptorn. Dessutom säljs det nycklar till hänglåsen.
– Den avslutande auktionen gör Sillamarknanden inte bara till en given folkfest och utan också till den enskilt viktigaste inkomstkällan i Lions club skurups insamlingsverksamhet. Pengar går oavkortat går till lions hjälpverksamhet, hälsar föreningen.
I samband med Sillamarknaden kommer också Abbekås båtklubb att erbjuda barn att få provsegla med instruktör.
Sillamarknaden pågår klockan 12-16.

Dagens fråga

Vill du ha ett extra val till riksdagen nästa år?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×