Foto: Karsten Petersen

Minst två slagna på Söderkullagatan

malmö Strax efter klockan tre på onsdagseftermiddagen larmades polis och ambulans till Söderkullagatan efter ett larm om en misshandel. En 15-åring skadades och polisen har upprättat en anmälan om försök till mord.

Larmet kom in till polisen 15.06. När polisen kom till platsen påträffades två personer som fått ytliga skador sedan de blivit slagna med något slags tillhygge.
– Det är oklart vad det har varit, men det finns uppgifter om att det kan vara en kniv, sa Anna Göransson vid Skånepolisens ledningscentral vid 16-tiden på onsdagen.

Polisen uppgav att en av de skadade är en pojke i femtonårsåldern. Eftersom skadorna på den femtonåriga pojken var av en viss karaktär upprättades en anmälan om försök till mord och två anmälan om misshandel. Sammanlagt skadades tre personer.

Polisen spärrade kort av brottsplatsen och avspärrningen hävdes vid fyratiden på onsdageftermiddagen.
Anna Göransson vid Skånepolisen kunde inte säga något om hur skadeläget var på de två personer som fått sjukhushjälp.

Vid sjutiden på onsdagskvällen uppgav polisen att en 17-årig ung man gripits misstänkt för försök till mord. Även en till person som inte är straffmyndig är också misstänkt för försök till mord. Han blev inte gripen, utan överlämnad till sina föräldrar.
Under onsdagskvällen förhördes den misstänkte 17-åringen. Han anhölls senare misstänkt för mordförsök och misshandel.

Polisen bekräftade också att en kniv använts som tillhygge vid bråket.

 

Dagens fråga

Vill du ha ett extra val till riksdagen nästa år?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×