Rena favoritparaden på Jägersro

TRAV Det blev rena favoritparaden när Jägersro körde V4 och V5-tävlingar på tisdagen.

På förhand var inte klassen på loppen den allra bästa, och de ihåliga startfälten gjorde också att favoriterna höll för trycket.
Det blev en festlig kväll för Peter Untersteiner, som plockade hem hela fyra vinster.
– Alla mina egentränade vann, så bra var det, påpekade Untersteiner efter att ha fullbordat vinstkvartetten med Muscle Lane, som var den enda egentliga överraskningen på V4- och V5-spelet.

De övriga Untersteiner-vinnarna under kvällen var Fairytail Mearas, Stonewashd Diamant, och The Muffin Man.
V5-raden (11-7-7-5-1) gav bara 490 kronor, medan V4-raden (5-1-5-5) belönades med 829 riksdaler.

Noterbart är att Jägersrotränaren Conrad Lugauers och hans son Marc Elias furiösa framfart bara fortsätter. Segrarna trillar in på löpande band. Den här gången följde ungtuppen Elias upp söndagens dubbelseger på Oslo GP-dagen genom att sätta dit Bonny Boy på V5-spelet.

Bonny Boy plockade ned Popeye Face, trots en utvädnig resa.
– Jag försökte komma ifrån dödens men det gick inte. Det var bara så att han var bättre än de andra, påpekade en nöjd Marc Elias.
– Jag försökte köra mot den invändige och samtidigt så stack Kevin (Oscarsson), och jag tappade honom nästan. Men Bonny Boy har fin löpskalle och är tillbaka med två raka.
– Han var mycket bättre i dag än senast då han hängde på vänstertömmen, menade Marc Elias, som verkligen har superform och som blev ende hemmavinnare den här tävlingskvällen på Jägersro.

×