Konstantin Komarek senast han spelade i Malmö. Foto Emil Langvad

Österrikare återvänder till Redhawks

Sport Spelade i Redhawks säsongen 2016-17.

Konstantin Komarek återvänder till Malmö Redhawks och har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben. Hans senaste klubb var Karlskorna.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Malmö. Jag trivdes väldigt bra i klubben senast jag var där och känner väldigt många av spelarna i laget. Dessutom är tränarstaben densamma, jag vet hur de vill spela att vi ska spela och tycker att det passar mig väl, säger Konstantin Komarek i ett pressmeddelande.

– Konstantin är en väldigt skicklig spelare och han blir en perfekt pusselbit i vårt lagbygge. Han kan även klubben och vårt sätt att spela. Dessutom har jag fått känslan att han verkligen vill spela här och det är något som inte får underskattas, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.