Bil i balkong Röingegatan
Bil i balkong Röingegatan

Bilist körde in i balkong

Hässleholm En personbil körde in i en balkong på Röingegatan på måndagsförmiddagen. Föraren är misstänkt för drograttfylleri.

Det var vid 10.15-tiden som SOS Alarm fick larm om en olycka på Röingegatan. En personbil hade då kört in i en balkong och husvägg efter först ha korsat en gång- och cykelväg och forcerat en rabatt. Ingen person skadades dock i samband med olyckan.

Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, togs med för provtagning och misstänks för drograttfylleri. Kvinnan är även misstänkt för ringa narkotikabrott, och det kan även bli tal om misstanke om vårdslöshet i trafik.

Det är andra gången på kort tid som det inträffar en olycka just här på Röingegatan. Förra gången var det en bilist som mejade ner en lyktstolpe.

×