Vinglade i trafiken – fast för rattfylleri

En man stoppades på söndagsmorgonen efter att han enligt vittne uppträtt märkligt i trafiken i Kågeröd.

Det var vid halv åtta-tiden under söndagsmorgonen som Skånepolisen fick in ett larm om att en man stod utanför sin stillastående bil med varningsblinkers på i Kågeröd. Enligt uppringaren uppfattades mannen som berusad. Mannen ska nästan ha blivit påkörd av mötande trafik.

Efter det satte sig mannen i bilen igen och körde vidare. Bilen ska ha upplevts vinglig och ska flera gånger ha varit över på fel sida av vägen. Cirka tio minuter senare stannar mannnen på en grusväg i Bialitt och vittnet som kört efter honom kunde därför enkelt hör av sig till polisen om positionen enligt Skånepolisen.

Mannen misstänks nu för drograttfylleri, narkotikabrott genom innehav samt vårdslöshet i trafiken.

Larmet inkom 07:21.

Dagens fråga

Brukar du äta falafel?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×