Karin Johansson-Mex och Peder Holm har lyft Skillinge teater som förra året fick över 8 000 besökare. Foto: Privat

Skillinge teater satsar stort i sommar

SKILLINGE
Don Quixote 201.8 blir årets stora föreställning på Skillinge teater.
– I vår tappning blir den en frodig, dynamisk och frisläppt upplevelse, säger verksamhetsledarna Karin Johansson-Mex och Nils Peder Holm.

Skillinge teaterns tolkning av Don Quixote hyllar den stolta, okuvade och kämpande människan som vill vara en spjutspets i stället för en mask i lervällingen, människan som vägrar ge upp kampen för sina ideal i stället för att låta sig kuvas och anpassas, skriver teatern i ett pressmeddelande.
Teatern avslutade nyligen bygget av ett helt nytt gradängsystem för den stora scenen som står färdig till föreställningen Don Quixote 201.8.
Föreställningen har premiär på midsommar och spelas fram till den 12 augusti.
Utöver det arrangeras det varje vecka något på teatern, bland annat gästspel, franska chansons, magishow och varieté, seriefestival, oktoberfest, modern dans, konserter och en egenproducerad Virtual reality-föreställning som kommer byggas in i fyra sammanlänkade containrar och placeras på den stora gräsplanen i nära anslutning till teatern.
– Vi vill att Skillinge teater skall vara en mötesplats för alla olika sorters människor, att de ska känna sig välkommen och hemma oavsett om de gillar kvalitetsteater eller föredrar en tangoafton eller stand-up kvällar, säger Karin Johansson-Mex.

Dagens fråga

Ska du fira en alkoholfri jul?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev