Gösta Görtz, Arne Hagström och Anne-Marie Görtz tvekade inte att komma till 60-årsfesten. – Som pensionär har man bra med frihet och genom föreningar som PRO så får man kompisar, sade Anne-Marie Görtz. Foto: Tobias Lagerholm
Runt 140 pensionärer hade samlats på Gry gård för att ta del av festligheterna. Förhoppningsvis blir det en ny jubileumsfest om tio år.
Tidigare ordföranden Stig Kärrstedt och tidigare sångansvariga Sonja Petersson fann varandra i vimlet.
Inger Jönsson, Tjörnarp och Margareta Jarl, Eslöv är ofta ute på PRO:s aktiviteter.
Deltagarna kunde ta för sig av buffén med bland annat helstekt gris. Sen väntade musikunderhållning och fortsatta tal under middagen.
Tidigare kommunalrådet och återigen kandiderande politikern Per-Olof Ågren överräckte en blomma och en check på 20 000 kronor till PRO Höörs ordförande Inger Karlsson från Färs och Frostas bankstiftelse.
Malin Lindhe fixade med buffén innan gästerna tog för sig.

Klackarna i taket på kalas

ludvigsborg Hot om åska och en närmast tropisk hetta låg som ett lapptäcke över PRO Höörs 60-årskalas på torsdagseftermiddagen. Det hindrade inte cirka 140 deltagare från ge allt för att skapa en minnesvärd eftermiddag.
– Att äta gott och må bra tillsammans med folk man känner. Det är helt perfekt, sade pensionären Margareta Jarl från Eslöv.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Ska du fira en alkoholfri jul?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev