Lugi förlänger med duo

HANDBOLL Lugi förlänger kontrakten med Hampus Henningsson och Lucas Pellas. Båda har skrivit på ett tvåårsavtal med lundaklubben.

Hampus Henningsson, den vänsterhänte högernian, har under säsongen allt mer växt i sin roll i Handbollsligan. Det är en storvuxen tvåvägsspelare, som både är viktig i försvarsarbetet och offensiven.
Lucas Pellas platsade knappt under sin tid i Hammarby IF, men har utvecklats starkt sedan han kom till Lugi. Den sevärde vänstersexan har bjudit lundapubliken på både spelglädje och tekniska finesser. Han är en viktig kugge för Lugis kontringsspel och även säker som straffskytt.
– Med Hampus och Lucas med i laget även nästa säsong så kan vi fortsätta på den inslagna vägen med härligt underhållande och tuff handboll på högsta nivå, säger Lugis klubbchef Patrik Bengtsson i ett pressmeddelande.

Sport i dag

Sportresultat