Två gripna efter gårdagens knivrån

Eslöv Två män har gripits misstänkta det rån av en livsmedelsbutik som inträffade under söndagskvällen.

Det var strax innan klockan 18 som polisen larmades till Vångavägen där en livsmedelsbutik blivit rånad.

En ensam maskerad gärningsman med ett knivliknande föremål ska ha tvingat till sig kontanter, och försvunnit från platsen. Polispatruller sökte i området, även med hundpatrull. Polis arbetade med initiala utredningsuppgifter, och platsen spärrades av.

Det finns inga uppgifter om att den som rånats ska ha fått några fysiska skador.

Vid midnatt meddelade polisen att man i efterföljande utredningsarbete har gripit två mänmisstänkta för rånet. De kommer att förhöras, förordnas försvarare och därefter kommer åklagare att kontaktas för ett beslut om anhållande.

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.

Nyhetsbrev