Kvinna stoppade fläkt innanför tröjan

Löddeköpinge

Den civilklädde butikskontrollanten såg hur en kund packade upp en fläkt ur förpackningen och stoppade den innanför tröjan. Sedan lämnade kunden och hans kvinnliga bekant butiken utan att betala.
När väktaren bad konfronterade duon och bad dem följa med till kontoret uppstod tumult. Men väktaren tog dem i var sin arm och ledde dem in i butiken igen. När de passerade kassorna tog kvinnan upp fläkten ur kläderna och slängde in den i kassan.
Nu döms de båda, en 52-årig man från Häljarp och en 44-årig kvinna från Landskrona, för stöld. Mannen döms till villkorlig dom och 40 dagsböter, kvinnan till en månads fängelse. Att kvinnan får ett hårdare straff beror på att hon tidigare dömts för liknande brottslighet.

Dagens fråga

Brukar du åka tåg?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×