En bränd kropp hittades i en skåpbil under onsdagen. Foto: TT

Bränd kropp som hittades i bil inget mord

Kristianstad Under onsdagen hittades en kropp efter en bilbrand i Maglehem tre mil söder om Kristianstad. Inledningsvis misstänkte polisen mord. Under torsdagen kom nya uppgifter.

– Vi har starka indikationer på att det inte har begåtts något brott. Vi tror oss veta vem personen är och har varit i kontakt med anhöriga. Personen är saknad. Anhöriga har försökt, men inte lyckats få tag i personen, berättar Kim Hild på polisens ledningscentral till Kristianstadbladet.se

Det var klockan 17.04 på onsdagen som det inkom ett larm till SOS om en brinnande bil på en mindre väg i ett skogsparti, utanför Maglehem i Kristianstads kommun. I samband med släckningsarbetet hittades en kropp. Kroppen ska genomgå en rättsmedicinsk undersökning.

Innan den är klar kommer polisen inte att gå ut med fler uppgifter om kön, ålder eller var personen hörde hemma.

– Men det finns inte längre några brottsmisstankar, säger Kim Hild.

Läs mer: