Polis på plats på Nya Torg i Hörby på lördagskvällen efter att två unga män har skadats i ett stort bråk. Enligt polisen har de fått stick- eller skärskador. De två fördes till sjukhus i ambulans. Polisen rubricerar det inträffade som försök till mord. Foto: Johan Nilsson / TT
Foto: Johan Nilsson / TT /

En anhållen efter gårdagens mordförsök

Hörby En person sitter anhållen misstänkt för försök till mord efter ett bråk mellan flera personer i Hörby under lördagskvällen.

Polisen ville under söndagsförmiddagen inte uppge några detaljer kring vem det är som sitter anhållen och hänvisar till att flera utredningsåtgärder väntas.
– Det går inte att utesluta att det är fler gärningsmän. Av utedningstekniska skäl vill vi inte gå ut med fler detaljer, säger Kim Hild på Skånepolisens ledningscentral.

Det var strax innan klockan 20.00 på lördagskvällen som ett flertal personer var inblandade i ett våldsamt bråk på Nya Torg i Hörby.
Både polis och ambulans larmades till torget med anledning av bråket.

Två unga män, den ena i övre tonåren, den andra i 20-årsåldern, ska ha fått stick- eller skärskador i samband med bråket.
De vårdas nu för allvarliga skador på Sus i Lund.

Under lördagskvällen meddelade polisen att händelsen rubriceras som försök till mord. Man sökte också efter en eller flera brottsplatser, förhörde eventuella vittnen och sökte efter andra spår.
Klockan 23 meddelade polisen att man lokaliserat brottsplatsen till ett område nära Nya Torg.

Dagen efter kom beskedet att en person anhållits och är nu misstänkt för  för försök till mord.

 

 

 

Dagens fråga

Borde damfotbollen få mer fokus och resurser?

  • Ja (68%, 105 Röster)
  • Nej (32%, 49 Röster)

Antal röster: 154

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×