I Sveamateas Djungelboken är Mowgl,i spelad av Hanna Pedersen liksom Alva Klingstams Bagheera, kvinnliga karaktärer. FOTO: PERNILLA NIELSEN NEGRÉN
Liam Strömstedt, Kung Louis, Alva Klingstam, Bagheera och Ida Hasselgren, Flax och gammelvarg, är redo för premiär efter att sedan i höstas nött in replikerna i den egna versionen av Djungelboken.
Anders Gsaxner, regissör och ledare för föreställningen Djungelboken, agerar elefanternas ledare vid repetitionerna med Elise Larsson, Thea Hägg Lindén och Hanna Pedersen.
Sveamateas kassör tillsammans med ordförande och konstnärlige ledare, Hampus Gsaxner och Mikael Jörgensen är tekniskt ansvariga vid föreställningen Djungelboken.
Smakprov på familjeteater blir det på Kulturhuset Flamman. Foto: Pernilla Nielsen Negrén
Anders Gsaxner, regissör och ledare för föreställningen Djungelboken, har varit med i amatörteaerföreningen Sveamatea sedan 1984.

Djungelboken på nytt sätt

SVEDALA Mowgli, Baloo och Bagheera är alla med, men det är med en egen twist och till annan musik som Sveamatea amatörteater nu tolkar den klassiska Djungelboken.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Är du stressad över julen?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev