Pristagarna Mats Arvastsson, Mårten Mårtensson, Johan Magnusson och Anders Celander belönades vid Guldkvällen. Foto: Claes hall för Business Port

Företagare prisades på Guldkvällen

STAFFANSTORP Duktiga entreprenörer belönades när Staffanstorps kommun och Business Port arrangerade den traditionella Guldkvällen för det lokala näringslivet i fredags.

Pristagarna är välkända ansikten för de flesta inom det lokala näringslivet.
Årets näringslivspris gick till Mårten Mårtensson på MIMS Invest och Byggsystem Öresund.

Han var mannen bakom familjeföretaget Skåneplantor men också fastighetsutvecklare och den som byggt handelscentrum Staffanstorp. Nu är han på gång med fortsatt expansion i bland annat Hjärup.
Priset som Årets Entreprenör gick till Anders Celander på Bil & MC.
Han är ett välkänt ansikte i centrala Staffanstorp där han byggt upp en framgångsrik verksamhet som de senaste åren växt ännu mer.
Samtidigt har han lagt ner ett stort arbete på att förädla fastigheten mitt inne i Staffanstorp. Parallellt med jobbet har han dessutom under många år hittat tid till att engagera sig i föreningslivet i kommunen, heter det i prismotiveringen.

Utsedd till årets företagare blev Mats Arvastsson på Trio-Emballage AB.
– I en tid då det mesta kretsar kring IT och nya molntjänster är det skönt att det finns företagare som behåller kontakten med den fysiska världen och driver en verksamhet till gagn för företag som sysslar med konkreta produkter, skriver prisutdelarna.
I över 30 år har företaget försett andra företag med träemballage och är med sin stadiga tillväxt och många anställda en viktig del av Staffanstorps näringsliv.
Staffanstorps kommun brukar hamna högt när det gäller gott företagsklimat.

Men i fredags var det således kommun och organisationer som belönade sina företagare.
Årets näringslivspris delas ut av Business Port Staffanstorp, årets entreprenör av Företagargruppen och årets företagare av Företagarna Öresund.

Dagens fråga

Brukar du äta falafel?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×