En av tränarna med i TFF-truppen

Fotboll Trelleborgs FF har skade- och sjukdomsproblem inför tisdagens bortamatch mot GIF Sundsvall. Därför är assisterande tränaren Magnus Andersson uttagen i truppen...

– Vi har inte riktigt löst hur vi ska spela, men vi ska sätta oss ner senare och ta en lång diskussion, Vi har lite olika alternativ som vi kan köra på, sen kommer vi köra på det som känns bäst, där vi känner oss som mest trygga. Det ska bli spännande, lite som Cluedo ungefär, konstaterar TFF:s huvudtränare Patrick Winqvist till klubbens hemsida.
OM GIF Sundsvall säger Winqvist:
– De har spelat lite olika i de matcher vi har sett. De känns stabila och deras senaste match mot Malmö FF hemma sticker ut lite resultatmässigt. Samtidigt har de ju inte vunnit någon match heller. De går säkert för tre poäng mot oss, samtidigt så vill vi ha poäng också.

TFF-truppen: Marko Johansson, Dennis Petersson, Sebastian Ohlsson, Jacob Palander, Anton Tideman, Erik Andersson, Robin Nilsson, Marcus Pode, Zoran Jovanovic, Deniz Hümmet, Alexander Blomqvist, Lasse Nielsen, Oscar Johansson, Felix Hörberg, Noah Christoffersson, Óttar Magnús Karlsson, Freddie Brorsson, Johan Brannefalk, Magnus Andersson.

Sport i dag

Sportresultat