Sundsvalls Maic Sema, till vänster, och Malmös Søren Rieks under fredagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan GIF Sundsvall och Malmö FF på Idrottsparken. Foto: Erik Mårtensson/TT

Mållöst i första halvlek

Fotboll Det står 0-0 i halvtid mellan GIF Sundsvall och Malmö FF och det är ett halvtidsresultat som MFF ska vara nöjt med.

Efter 20 minuters spel hade nämligen Giffarna en boll i mål, men målet underkändes för offside och det var en hårt dömd, om inte felaktig, offside enligt Cmores reprisbilder.

MFF hade egentligen bara en riktigt bra chans i den första halvleken, alldeles i början när Carlos Strandberg – som startade på topp tillsammans med Markus Rosenberg – sprang sig igenom helt fri mot Sundsvalls målvakt, men fick bollen för långt ifrån sig i en lite småklumpig bollbehandling.

Efter 28 minuters spel tvingades MFF:s spelmotor och bäste spelare för dagen så långt in i matchen Fouad Bachirou gå av på grund av skada, en befarad bristning i baksida lår. Han ersattes på innermittfältet av Oscar Lewicki (som startat i backlinjen) medan Lewickis plats togs av Behrang safari som börjat matchen på bänken till förmån för Egzon Binaku.

Efter att Bacjirou tvingats bryta matchen tappade MFF spelet fullständigt och sista kvarten var det ett blekt och uddlöst Malmölag som fick kämpa och slita för att hålla ett spelförande GIF Sundsvall ifrån sig.

×