Pyroteknik, bengaler används av MFF-klacken under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och AIK på Stadion. Foto: Andreas Hillergren/TT

Sex personer omhändertogs

Malmö Polisinsatsen som genomfördes i samband med vårens första hemmamatch MFF-AIK  betecknas som ganska lugn sett till helheten.

Under polisinsatsen upprättades två anmälningar om brott mot ordningslagen gällande MFF-supporters som brände 75-talet bengaler, samt AIK-supporters som brände 67 bengaler. Det finns i nuläget inga misstänkta i dessa två ärenden. En supporter från AIK är misstänkt för brott mot ordningslagen genom bengalbränning och i detta fall kommer man att skriva om tillträdesförbud. En person är misstänkt för ringa narkotikabrott. Sammanlagt sex personer omhändertogs, uppger polisen.

Dagens fråga

Följer du Idol på TV4?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev

×