BoIS tog första trepoängaren

Fotboll Sadat Karim klev fram och gjorde båda målen när Landskrona BoIS bortabesegrade Jönköpings Södra i superettan.
- Det var skönt för mig. Jag har varit skadad och inte haft den bästa försäsongen, så att göra mål var viktigt för mig och laget, säger han till C More efter 2-0-segern på Borås Arena.

Nykomlingen Landskrona reste sig snabbt efter premiärförlusten mot Falkenberg. Borta mot Jönköpings Södra kom säsongens första trepoängare.Skyttekungen Sadat Karim gav gästerna ledningen i 57:e minuten när han vände runt utanför straffområdet och placerade in ett hårt, lågt skott vid målvakten Frank Petterssons stolpe. I 78:e minuten var det dags igen. Adi Nalic for fram på högerkanten och spelade fram Karim som satte sitt andra mål för dagen.
– Fantastiskt roligt! Det här har vi jobbat hårt för. Vi hade stort bollinnehav i premiären och ville komma till fler avslut och hota mer och det gjorde vi i den här matchen. Och så kom målen också, säger Landskronatränaren Agim Sopi till C More.
BoIS kom till spel utan den tunga trion Granit Stagova, Thierry Zahui och Sean Ugo Okoli. Och i pausen fick målvakten Viktor Noring kliva av med ljumskproblem. Amr Kaddoura kom in och höll nollan.
– En jätteviktig seger för oss. Nu har vi tagit vår första trepoängare. Vi vet vad vi kan och tror på oss själva. Det är bara att köra på, säger Agim Sopi.
Örgryte IS på hemmaplan blir nästa uppgift för BoIS.

×