”Utvärdering ska göras i vår”

ESLÖV Utspelet från cheferna för Specsavers Eslöv och Apotek Hjärtat Eslöv fick snabbt svar från en av tjänstemännen på miljö- och samhällsbyggnadskontoret som säger att en utvärdering ska göras under våren.

– Bland annat ska en beläggningsberäkning utföras. Utifrån detta ska sedan tas fram åtgärdsförslag på hur och om några förändringar behöver göras, svarar trafikingenjör Kristina Jönsson.

Skånskan sökte henne under gårdagen för att få uppgifter om hur snabbt en förändring av betalningssystemet skulle kunna ske men fick ingen kontakt. Enligt företagarna brinner det i knutarna.

I sitt svar till Selma Gazetic och Pernilla Svedberg säger Kristina Jönsson att införandet av parkeringsavgifter tagits av politikerna och att tjänstemännen har presenterat flera alternativ för taxa, betalform och många andra parametrar som rör avgiftsbelagd parkering innan beslutet togs.
– Tidsregleringen som gäller idag är en del i den avgiftsbelagda parkeringen som går att se över och justera fram och tillbaka, säger Kristina Jönsson.

Dagens fråga

Tycker du det är ok med tiggeriförbud?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev