Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild

Man anhållen för mordförsök

Eslöv En 23-årig man påträffades med allvarliga skador utomhus sent på lördagskvällen i Eslöv. En 31-årig man anhölls på söndagen misstänkt för mordförsök.

Klockan 23.08 på lördagskvällen skickades en polispatrull till en adress i södra Eslöv efter att det inkommit ett larm om en skadad person. Väl på plats såg polisen en person som låg på marken med svåra skärskador.
– Det handlar om huggskador som brottsoffret fått av ett okänt föremål. Han fördes med ambulans till sjukhuset i Lund. Brottsplatsen är fortfarande avspärrad, säger Carina Berggren, inre befäl på polisen i Kristianstad.

Polisens inledande utredningsarbete gav resultat på så vis att 31-årig man greps senare under natten eller morgonen. Han anhölls på söndagen och är misstänkt för mordförsök.
Carina Berggren vill inte uttala sig om hur misstankarna ledde fram till den anhållne personen. Inte heller om brottsoffer eller misstänkt är bekanta med varandra.

– Under söndagen fortsätter vi utredningsarbetet med förhör och ytterligare utredningsåtgärder. Just nu finns det inget som pekar på att fler gärningsmän skulle vara inblandade, säger Carina Berggren.
Brottsoffrets tillstånd var inte känt på söndagsförmiddagen.

Dagens fråga

Tittade du på Nobelfesten?

  • Nej (74%, 547 Röster)
  • Ja (26%, 191 Röster)

Antal röster: 738

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev